Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

Sisustusrima 20X42X2680 mm käsittelemätön mänty

64,00 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 32136

Päätypontattu ja sormijatkettu.

8 kpl/pkt

21,44 m/pkt

Ovh. 2,99 €/m

Myynti täysin paketein.


Kuvaus

E.T. Listat Oy:n valmistama sisustusrima on valmistettu oksattomaksi sormijatkamalla. Sormijatos ei pelkästään tee tuotteesta harmonisen oksatonta, vaan myös hillitsee puun elämistä ja vääntyilyä. Mahdollisimman suora rima onkin ehdoton ominaisuus, kun asennetaan rimaseiniä ja -kattoja. Suorien rimojen asennus on mielekästä ja jouhevaa, kun tuotteita ei tarvitse pakottaa oikeaan muotoon.

Rimat kiinnitetään dyckertnaulalla ja halutessaan vaikka kauniskantaisella ruuvilla (muistathan ruuvatessa esiporauksen, halkeamisen estämiseksi). Puuvalmis sisustusrima on käsiteltävissä millä tahansa puunkäsittelyaineella, omiin sävyihin sopivaksi. Päätyponttaus tekee isoista pinnoista siistit, kun riman voi jatkaa koolausten välistäkin ja saumakohdat pysyvät jatkossa kauniin ryhdikkäinä ilma pykältämisiä ja repsottavia rimankulmia. Päätyponttaus vähentää myös materiaalihävikkiä, kun jatkoja ei tarvitse hakea koolausten kohdalle.

Huomaa riman näppärä pituus! Riman ollessa vajaa 3 m pitkä kattojen asennustyöt onnistuvat jopa yhden hengen voimin. Lisäksi näppärä pituus 2680 mm on useasti riittävä mitta huonekorkeuteen, jos haluat rakentaa tuotteesta pystysuuntaista rimaseinää. Päätyponttaus toimii myös pystyasennuksissa, jos riman pituus jää vajaaksi huonekorkeudessasi.

Lisätietoja tuotteesta saat valmistajan tuotekortista.

Lisätiedot

koko

20x42x2680

materiaali

mänty

pintakäsittely

käsittelemätön

väri

mänty

soveltuu saunaan

ei

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi