Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Aluskate 1500 Rankka 30 m²/rll Anti’con

53,00 /rll
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 86011

30 m²


Kuvaus

Täysin kotimainen kondenssisuojattu aluskate Anti’con Rankka on tiili- ja peltikatoille suunniteltu erittäin laadukas aluskate, ja alusketteiden kunkku, joka on kehtitetty  Suomen vaativiin olosuhteisiin. Aluskate Anti´con Rankka muodostuu viisikerroslaminaatista:

Sen runko on valmistettu lujasta HDPE-verkosta, joka mahdollistaa tuotteelle erittäin hyvän vetolujuuden ja ylivoimaisen mekaanisen kestävyyden. Tukiverkon yläpintaan on laminoitu erillinen vesitiivis polyeteenikalvo, jonka lisätty kitkapinta parantaa työturvallisuutta. Tukiverkon alapintaan on laminoitu erittäin imukykyinen imutaskuilla varustettu kuitukangas, joka pystyy kaikissa olosuhteissa sitomaan itseensä aluskatteen alapintaan tiivistyvän kosteuden. Pisarointia ei esiinny ja alapinta kuivuu nopeasti tuuletuksen toimiessa.

Anti’con Rankka voidaan kestävyytensä, mittapysyvyytensä ja tiiveyskalvonsa ansiosta asentaa jopa ilman roikkumaa.

 

Katso tuotteen asennusvideo:

Lisätiedot

koko

1500 mm x 20 m

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi