Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Silikonimassa Wurth 310 ml väritön

6,70 /prk
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 96003

Käyttöalue:
Rakenteiden liittämiseen, liikuntasaumojen täyttämiseen ja tiivistämiseen sisä- ja ulkotiloissa, esimerkiksi seinä- ja lattialiitokset. Myös saniteettitiloihin ja lasituksiin. Hyvä tartunta ilman pohjustetta esim. lasissa, puussa, teräksessä, sinkityssä teräksessä, anodisoidussa alumiinissa ja jäykässä PVC-muovissa. Sopii kylmiin olosuhteisiin.

Ohjeet:
Pinnan täytyy olla puhdas ja kuiva sekä kuormitusta kestävä. Huomioi liitosten mitat, katso tekniset tiedot. Halutessasi voit pohjustaa liitokset PE-pohjanauhalla tai täytelevyllä. Halutessasi voit käsitellä huokoiset materiaalit (esim. betoni) tartuntaa parantavalla pohjusteella.


Kuvaus

Rakenteiden liittämiseen, liikuntasaumojen täyttämiseen ja tiivistämiseen sisä- ja ulkotiloissa, esimerkiksi seinä- ja lattialiitokset. Sopii myös saniteettitiloihin ja kylmiin olosuhteisiin.
Ikääntymisen, sään ja UV-säteilyn kestävä.
Maalin kestävää, kokeile ennen käyttöä.
Ei aiheuta korroosiota metalleissa.
Voidaan käyttää emäksisillä alustoilla, kuten betonilla, laastilla ja kuitusementillä.
Lähes hajuton, vakaa.

Lisätiedot

koko

310 ml

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi