Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Puuruuvi WAF 10×240 mm CorrSeal C4

49,90 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 91969

20 kpl/pkt. CorrSeal C4 pinnoite.


Kuvaus

Puuruuvi WAF on karkaistusta hiiliteräksestä valmistettu ulko- ja sisätiloihin tarkoitettu ruuvi, jonka pintakäsittelynä on käytetty Silver CorrSeal C4.  Ruuvin kannan suuren halkaisijan ansiosta asennukseen saadaan korkea puristusvoima. Kuituterällä varustetun kärjen ansiosta ruuvausmomentti on alhainen, joka puolestaan vähentää puun halkeiluvaaraa. Ruuvinkannan alapuoli on muotoiltu siten, että se sopii myös palkki- ja pilarikenkien asennukseen.

Yli 70 mm:n ruuveissa on tavallisen puukierteen jälkeen ylimääräinen jyrisinkierre, joka helpottaa pitkien ja paksujen ruuvien kiinnitystä.

Lisätiedot

koko

10×240

materiaali

CorrSeal

kpl/pkt

20

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi