Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

Terassijalka säädettävä 140-220 mm

5,90 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 89065

Kestävästä PP-muovista valmistettu säädettävä terassijalka.

Suositeltu max. kuormitus: 500 kg.

Säätöväli: 140 – 220 mm

 


Kuvaus

Säädettävä ja tukeva terassijalka, joka tekee esimerkiksi terassien tai pienien piharakennuksien perustusten teosta helppoa ja nopeaa. Säädettävää terassijalkaa on kätevä käyttää myös silloin, kun valmiiksi tehdyn terassin perustuksia halutaan lisätukea esimerkiksi paljua varten. Terassijalat suositellaan asennettavaksi 500 – 800 mm välein.

Terassijalan pohjalevyssä on valmiina 4 x 8 mm reikää terassijalan kiinnitystä varten, sekä yläosassa  2 x 4,5 mm reikää runkopuun kiinnitystä varten. Terassijalan kaksoiskierre mahdollistaa korkeuden säätämisen pyörittämällä jalkaa myötä- tai vastapäivään.

Lisätiedot

koko

140-220 mm

max. kuormitus

500 kg

materiaali

PP-muovi

väri

musta

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi