Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Toimitusmyynti

LAATUPANEELI 20X217X3000 mm rimapaneeli Tammi musta

81,80 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero:

Tilaustuote

Kotimainen musta MDF runkoinen rimapaneeli aidolla mustaksi värjätyllä tammiviilupinnalla kodin kaikkien kuivien sisätilojen verhouksiin. Paneelit ovat ympäripontattuja.

Paneelit paketoidaan tilauskohtaisesti 2-6 kpl paketteihin.

MDF rungon paksuus: 10 mm

Riman leveys: 36 mm

Riman paksuus: 10 mm

Rimojen väli: 8 mm

Riittoisuus: 0,65 m²/paneeli

Paneelin absorptioluokka eli äänenvaimennusluokka: D

ovh. 125,85 €/m²


LAATUPANEELIT ovat tilaustuotteita, joiden arvioitu toimitusaika Puutoimen myymälään on noin 2-3 viikkoa. Pakkauskustannus alle 20 m² toimituksissa on 35 € ja yli 20 m² toimituksissa kustannus on 65 €. Hinnat sisältävät lavan + pakkauksen. Rahti kaupalle määräytyy tilatun erän koon ja painon mukaan. Rahti tarjotaan aina ennen sitovaa kauppaa. Lisätietoja tuotteista ja niiden toimituksista saat myynnistämme!

Kuvaus

Laatupaneelin kotimaisena käsityönä valmistetun rimapaneelin pinnat ovat aitoa tammiviilua, mikä tekee paneeleille luonnollisen ja vivahteikkaan ilmeen. Paneelin kaunis ja täysin musta tammiviilutettu pinta luo tilaan kuin tilaan kauniin ja modernin ilmeen.

Paneelien mittatarkat ja suorat rungot on valmistettu 20 mm vahvasta MDF:stä. Paneelien 36 mm leveät rimat ovat mittatarkkoja, joiden pieni reunoissa oleva mikroviiste tekee tuotteen käsittelystä miellyttävämmän tuntuista. Rimojen alapuoli on höylätty 45º kulmaan, jonka ansiosta paneelille saadaan luotua kolmiulotteista syvyyttä sekä parannetaan paneelin akustiikkaominaisuuksia entisestään. Rimapaneeli koostuu yhteensä viidestä (5) rimasta, joiden väliin jäävä rako on 8 mm.

Laatupaneelin rimapaneelit soveltuvat kodin kaikkien kuivien sisätilojen verhouksiin. Seinä- ja kattopaneloinnin lisäksi rimapaneeli soveltuu hyvin esimerkiksi keittiön saarekkeiden tai väliovien verhouksiin. Paneelit soveltuvat loistavasti käytettäväksi myös julkisissa kohteissa.

Paneelit toimitetaan tilauskohtaisesti 2-6 kpl paketeissa, jotka sisältävät mustat asennusruuvit. Paneelien toimitusaika Puutoimen myymälään on noin 2-3 viikkoa.

Pakkauskustannukset yli 20 m² toimituksiin = 65 €, ja alle 20 m² toimituksiin = 35 € (sis. lavan + pakkaamisen).

Tehdasrahti kaupalle määräytyy tilatun erän koon ja painon mukaan. Rahti tarjotaan aina ennen sitovaa kauppaa.

 

Tästä löydät Laatupaneelien asennusvideot sisäseiniin ja -kattoihin:

Lisätiedot

koko

20x217x3000

materiaali

MDF

pintakäsittely

Tammiviilu

väri

Musta

profiili

Rimapaneeli

soveltuu saunaan

Ei

Varastotuote

Tilaustuote

Paino

7 kg/paneeli

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatLAATUPANEELIT

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi

kysy-ensin-puutoimesta