Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

Itsenäisyyspäivä 6.12.   SULJETTU

Lattiapontti kuusi liimattu 28x220x2660 mm päätypontattu

10,30 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 34014

Valmistaja: Stora Enso

Kosteus 12 % (+/- 2 %)

Käsittelemätön 5-sauvainen liimattu terveoksakuusi. Mikroviistetty ja päätypontattu.

Myyntierä: 2 kpl kutistekalvopakattu.

 

Menekki: 4,76 m/m²

n. 49 €/m²


Kuvaus

Näyttävää leveää lankkulattiaa! Lattiamateriaali pysyvästi lämmitettyihin tiloihin.

Puulattia patinoituu tyylikkäästi ajan myötä, mutta se on myös helppo huoltaa aivan uudenveroiseksi. Paksu lautalattia kestää useita hiontakertoja. Puutuotteiden lämmöneristävyys on hyvä ja puulattia tuntuu talvellakin miellyttävän lämpimältä. Puu on turvallinen valinta lattiamateriaaliksi, sillä siitä ei vapaudu sisäilmaan epäterveellisiä aineita tai yhdisteitä.

Tuote on käsittelemätön. Kuusipuu on materiaalina luonnostaan vaaleampi materiaali, kuin esim. yleisesti lattiaponttina käytetty mäntypuu. Puulattian voi halutessaan lakata, kuultokäsitellä, petsata, maalata, öljytä tai vahata. Jos haluat säilyttää puun kauniin vaalean sävyn tulee pintakäsittelyaine sävyttää hennosti vaaleaan sävyyn. Suosittelemme UV:n aiheuttaman kellastamisen ehkäisemiseen Teknoksen sävykoodeja T3071 ja T3072. Noudata aina pintakäsittelyaineen valmistajan ohjeita.

Viidestä sauvasta liimattu lattiaponttilauta on huolettomampi valinta. Mitä leveämpi puutuote on vahvuuteensa verrattuna, on yleensä myös suuri riski muotoelämiseen ja puun vääntyilyyn. Liimattu tuote on huolettomampi valinta, sillä liimaus hillitsee puun elämistä ja vääntyilyä. Päätyponttaus mahdollistaa tuotteen jatkamisen myös koolauspuiden välistä. Päätyponttia käyttämällä vähennät huomattavasti mahdollista hukkaa. Tukirakenteiden suositeltu koolausväli 600 mm. Tuote on liimarakenteensa ja pituutensa puolesta miellyttävää asentaa.

Varastoi lattialaudat kosteudelta ja auringolta suojatussa paikassa. Avaa niput vasta asennuksen tai käsittelyn edetessä.

Lisätiedot

koko

28x220x2660

materiaali

kuusi

pintakäsittely

puuvalmis

väri

kuusi

profiili

HLL Liimattu

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatLattiapontit

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi