(03) 3142 4300

ma-pe 7-18 la 9-15

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

Lattiapontti mänty 28X95 mm päätypontattu erikoiskuiva

5,10 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 34008

Erikoiskuiva 6 – 10 %, sekä päätypontattu käsittelemätön mäntylattialauta.

Menekki: 11,76 m/m²

ovh. n. 60,00 €/m²


Kuvaus

Aito massiivipuulattia on näyttävä ja kestävä lattiamateriaali joka sopii niin kodin, kuin vapaa-ajan sisustukseen. Puulattia on aina jalalle lämmin ja mukava, pintakäsittelyllä viimeistelet kauniin kotimaisen lattian. Puu materiaalina on turvallinen, siitä ei vapaudu sisäilmaan epäterveellisiä aineita tai yhdisteitä. Pääponttaus vähentää hävikkiä, voit jatkaa laudan koolauksen (k/k 600 mm) välistä. Lattiapontti ruuvataan n. 55-70 mm Hobau-ruuvilla urospontista koolaukseen. Lattiapontit pakattu suojaavaan muovikelmuun, kosteusprosentti on n. 10%. Suosittelemme, että asennus n. 1-2 vuorokauden päästä, kun tuotteet saatu asennettavaan kuivaan j alämpöiseen tilaan. Avaa paketit sitä mukaa, kun asennus etenee. Soveltuu käytettäväksi myös lattialämmitysjärjestelmän kanssa. Tutustu lattialämmitystoimittajan ohjeisiin. Ei vakiopituuksia.

Lisätiedot

koko

28×95

materiaali

mänty

pintakäsittely

puuvalmis

väri

mänty

profiili

HLL

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatLattiapontit

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi