Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

Lattiapontti mänty 28X95 mm päätypontattu erikoiskuiva

3,80 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 34011

Erikoiskuiva 6 – 10 %, päätypontattu käsittelemätön mäntylattialauta mikroviistetyllä reunalla.

Valmistaja: Stora Enso

Menekki: 11,5 m/m²

ovh. n. 43,70 €/m²


Kuvaus

Aito massiivipuulattia on näyttävä ja kestävä lattiamateriaali joka sopii niin kodin, kuin vapaa-ajan sisustukseen. Puulattia on aina jalalle lämmin ja mukava, pintakäsittelyllä viimeistelet kauniin kotimaisen lattian. Puu materiaalina on turvallinen, siitä ei vapaudu sisäilmaan epäterveellisiä aineita tai yhdisteitä. Pääponttaus vähentää tuotteen hävikkiä, voit jatkaa laudan koolauksen (k/k 600 mm) välistä. Lattiapontti ruuvataan urospontista viistoon koolaukseen n. 55-70 mm Hobau-ruuvilla. Lattiapontit ovat pakattu suojaavaan muovikelmuun, kosteusprosentti on n. 10%. Suosittelemme, että asennus ajoitettaisiin n. 1-5 vuorokauden päähän siitä, kun tuotteet on saatu asennettavaan kuivaan ja lämpöiseen tilaan. Avaa paketit sitä mukaa, kun asennus etenee. Soveltuu käytettäväksi myös lattialämmitysjärjestelmän kanssa. Tutustu lattialämmitystoimittajan ohjeisiin. Ei vakiopituuksia.

Lisätiedot

koko

28×95

materiaali

mänty

pintakäsittely

puuvalmis

väri

mänty

profiili

HLL

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatLattiapontit

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi