Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

Lehtikuusi 90x90x4000 mm SHP liimattu

105,00 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 33085

Vakiopituus 4000 mm, pakattu muovikelmuun.
Liimapuurakenteinen lehtikuusitolppa sopii käytettäväksi turvallisesti myös sisätiloissa. Liimapuu lehtikuusitolppa on hyvä valinta esimerkiksi kesäkeittiöiden, pergoloiden ja terassien rakenteena. Halkeilu ja vääntyminen lamellirakenteen ansiosta vähäinen.


Kuvaus

Lehtikuusi on luonnon oma kestopuu, joka on kestävä materiaali rakentamiseen sekä ulko- että sisätiloissa. Lehtikuusi on ekologinen vaihtoehto; hyvin kulutusta ja lahoa kestävää ilman puun käsittelyaineita. Suosituimmat käyttökohteet ovat terassit, ulkoverhouslaudat sekä pihakalusteet ja -rakenteet. Se on ympäristöystävällinen ja terveellinen vaihtoehto myös puisiin piharakenteisiin, sillä lehtikuusen sisältämien uuteaineiden määrä ja laatu tekevät siitä luontaisesti lahonkestävää.

Tavarantoimittajan tietopaketti lehtikuusen asentamisesta, pintakäsittelystä ja huoltamisesta

Katso videomme lehtikuusiterassin huoltamisesta:

Lisätiedot

koko

90x90x4000

materiaali

lehtikuusi

pintakäsittely

puuvalmis

väri

lehtikuusi

profiili

SHP

paino

21,6 kg/kpl

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi