Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Haapa liimalevy 15X600X2400 mm

149,00 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 75018

Myynti täysin kappalein.

1,44 m²/kpl


Kuvaus

Haapa liimapuulevy soveltuu loistavasti esimerkiksi tyylikkään hyllyn nikkarointiin tai vaikka saunan viimeistelyyn. Eikö tavallisesta listavalikoimastamme löytynyt sopivaa listaa? Ei hätää, tästä haapa liimapuulevystä voit sahata itsellesi juuri oikean kokoiset smyygilistat ja muut erikoisuudet juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi. Liimapuulevyt myymme täysin kappalein!

Haapa liimapuulevy suositellaan käsiteltäväksi saunavahalla. Saunavaha suojaa puun pintaa ja syventää sen luonnollista värisävyä. Pintäkäsittelyyn emme suosittele parafiiniöljyä!

Jos tunnet, että oma taitosi ei riitä, tai työmaalta ei löydy sopivia työkaluja, pystymme tarjoamaan myös liimapuulevyille sahauspalvelua. Laita vain sahausmitat yhteydenottolomakkeeseen, niin olemme sinuun yhteydessä sahauksen hinnasta ja muista yksityiskohdista mahdollisimman pian.

 

Lisätiedot

koko

15x600x2400

materiaali

haapa

pintakäsittely

käsittelemätön

väri

haapa

soveltuu saunaan

kyllä

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatLiimapuulevyt

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi