Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18   la 9 – 15

Radiatapaneeli 14X140 mm STS/3

9,26 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 66055
Ale!

Varmista pituuksien varastotilanne myynnistämme.

menekki: 7,7 m/m²

ovh. n. 84 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Lämpökäsitelty Radiata Mänty on laadukas valinta seinien ja kattojen panelointiin kaikissa sisätiloissa. Radiata Mänty on oksatonta ja siinä näkyy voimakkaasti puun syyt. Se on mittapysyvä ja pihkaton, ja sopii siten erinomaisesti myös saunatiloihin. Saunakäytössä suosittelemme käsittelemään tuotteen parafiiniöljyllä. Öljy on väritöntä, ja syventää puun väriä tuoden puun syyt paremmin esille.

Lunawoodin lämpöpuusta® valmistettu kaunis, kestävä ja ekologinen radiatapaneeli, jonka valmistuksessa käytetään vain lämpöä ja vesihöyryä, joka tekee tuotteesta myös täysin myrkyttömän. Puun lämpökäsittely parantaa sen lahonkestävyyttä ja tekee siitä mittapysyvän, joten siitä valmistetut rakennelmat pysyvät alkuperäisessä, suorassa muodossaan. Lämpökäsittely tekee Lunawood lämpöpuusta myös kevyen ja pihkattoman.

Lisätiedot

koko

14×140

materiaali

radiata

pintakäsittely

lämpökäsitelty

soveltuu saunaan

kyllä

väri

radiata

profiili

STS

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatLUNAWOOD

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi