Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Lakkamaali Futura Aqua 80 PM1 0,45 l valkoinen

Alkuperäinen hinta oli: 24,00 €.Nykyinen hinta on: 12,00 €./prk
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 94538
Tarjous!

Perusmaali 1 eli PM1 on valkoinen ja se on käytettävissä sellaisenaan tai sävytettävissä sävytyspastoilla värikarttojen vaaleisiin sävyihin. Myös purkkikokoja 0,9 l ja 2,7 l.

Riittoisuus 8 – 10 m²/l


Kuvaus

Vesiohenteinen uretaani-alkydipohjainen pintamaali sisä- ja ulkokäyttöön irto- ja kiintokalusteille. Kiiltoryhmä 2, kiiltävä.

Sisätiloissa FUTURA AQUA 80 soveltuu maalattavaksi pohjamaalatuille ja aiemmin alkydimaaleilla maalatuille puu-, metalli- sekä rakennuslevypinnoille: ovet, ikkunanpuitteet, kaapistot, listat, paneelit ja paneelikatot sekä esim. ilmastointikanavat, porraskaiteet, lämpöpatterit ja putkistot. Ulkona FUTURA AQUA 80 soveltuu pohjamaalattujen ikkunanpuitteiden, ovien ja ulkokalusteiden ym. maalaukseen. Sisätiloissa FUTURA AQUA 80 soveltuu myös FUTURA AQUA 3 tartuntapohjamaalilla pohjamaalattujen rappaus- ja tasoitepintojen maalaukseen, esim. ikkunapenkit ja -pielet sekä erityiskohteiden, kuten porraskäytävien, seinäpinnat.

Lisätiedot

koko

0,45 L

väri

valkoinen

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi

kysy-ensin-puutoimesta