Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Puuöljy Väri-Kalle 9 L ruskea

79,00 /prk
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 94268

Ulkokäyttöön tarkoitettu ruskea liuoteohenteinen imeytyvä ja nopeasti kuivuva puuöljy. Sopii käytettäväksi käsittelemättömille, kesto- ja lämpöpuille sekä jalopuille.

Riittoisuus: sahalaudalle 5-8 m²/L ja höylälaudalle 8,10 m²/L.

Saatavilla myös purkkikokoja 0,9 L ja 2,7 L.


Kuvaus

Käytetään uuden, painekyllästetyn tai lämpökäsitellyn puun sekä ennestään puuöljyllä tai tunkeutuvalla puunsuojalla käsitellyn puun pintakäsittelyyn. Sopii käytettäväksi myös jalopuun ja ns.
kovapuun pintakäsittelyyn. Tyypillisiä kohteita ovat puutarhakalusteet, terassit, laiturit, aidat, ritilät ja ovet. Öljy suojaa haristumiselta, halkeilulta ja likaantumiselta.

Huoltokäsittely tehdään aina tarvittaessa. Jatkuvassa säärasituksessa olevat pinnat saattavat vaatia käsittelyä vuosittain. Suosittelemme tuotteen käyttöä sävytettynä, sillä tuote kestää säärasituksessa paremmin kuin väritön. Ei sovi kasvihuoneisiin, kasvilavoihin eikä eläinsuojiin.

Lisätiedot

koko

9 L

väri

ruskea

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi