Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Kuusipaneeli 15X95X3000 mm STS/4 1-valeura TK

34,00 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 61039

STS suorareunainen valeura kuusipaneeli. Ei pääponttia.

TK = Terveoksainen kuusi.

6 kpl/pkt

Riittoisuus: 1,53 m²/pkt

Menekki: 11,76 m/m²

ovh. n. 22,20 €/m² 

Myydään täysin paketein (6 kpl/pkt).

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Kuusipaneeli, jossa on suosittu moderni STS suorareunainen pontti. Lisämausteena valeura keskellä, jolloin paneloitavasta pinnasta tulee rimamainen. Ponttirako on 4 mm. Sisustamiseen, saunaan ja kosteiden sisätilojen kattopanelointiin. Sisustuksissa ovat suuressa suosiossa luonnollisen näköiset puupinnat. Puupinnoilta toivotaan modernia eleetöntä ilmettä, joka syntyy STS-profiilin paneeleilla.

STS-nimike avattuna tarkoittaa sisäpaneeli – täyspontti – suorareunainen. Juuri tämä suorareunaisuus ja paneelien väliin jäävä kapea valoura ovat modernin ilmeen ehdoton parivaljakko. Puupinnat halutaan säilyttää mahdollisimman luonnollisina ja puun vaalean ilmeen toivotaan säilyvän. Kuusi on kotimaisista tuotteista koivun ohella se materiaali, joka tummuu vähemmän. (UV-säteet ovat armottomia ja kaikkiin materiaaleihin ne jättävät jälkensä). UV:n vaikutusta vähentämään löytyy useita eri valmisteita, jotka säilyttyvät silti luonnollisen ilmeen.

Kysy tuotteesta ja sen pintakäsittelystä lisää myyjiltämme.

Katso koko rima- ja valeurapaneeli valikoimamme täältä.

Lisätiedot

koko

15x95x3000

materiaali

kuusi

pintakäsittely

puuvalmis

soveltuu saunaan

kyllä

väri

kuusi

profiili

STS valeura

Saatat myös pitää...

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatRimapaneelit

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi