Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Mänty Karossipaneeli (Sisar-paneeli) 15X95 mm VM/EM

3,05 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 62028

Perinteikäs paneeliprofiili. Ei vakiopituutta.

Tiedustele varastopituutta myynnistämme.

Menekki n. 11,76 m/m².

ovh. n. 35,85 €/m².

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Vähäoksainen/ oksaton puuvalmis valeurallinen mäntypaneeli. Tunnetaan myös nimellä siskonpaneeli tai sisarpaneeli. Karossi on valeurallinen paneeli ja uran sivuilla kulkevat palkot ovat koveria. Tuote on pintakäsiteltävissä puunkäsittelyaineilla. Tuote ei ole suositeltavissa saunapanelointiin mahdollisen pihkan valumisen takia. Karossipaneelia on käyetty perinteisesti ovien verhoukseen, puolipaneelina ja portaikkojen paneloinissa.

Lisätiedot

koko

15×95

materiaali

mänty

pintakäsittely

puuvalmis

väri

mänty

profiili

karossi

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatRimapaneelit

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi

kysy-ensin-puutoimesta