Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

Mäntypaneeli 15x95x3280 mm STS/4 1-valeura EM/VM

63,00 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 62016

Tuotteen pituus 3280 mm, päätypontattu. Paketissa 8kpl paneeleita. STS/4 profiili = Suorareunainen sisäverhouspaneeli n. 4 mm ponttiraolla.

Menekki n. 12,35 m/m², paketissa 26,24m (2,12m²).

ovh n. 29,70 €/m²

Katso valmistajan tuotekortti tästä.

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Suosittu STS-profiili eli täysin suorareunainen paneeli. Tämä tuote on jopa teräväreunainen, jossa on lisämausteena keskellä kulkeva valeura. Valeurapaneelilla saat aikaan rimoitusta muistuttavan pinnan, mutta paneelilla selviät urakasta löysemmin rantein. Paneelilla urakka etenee joutuisasti ja lopputulos pysyy takuulla siistinä ja ryhdikkäänä. ET-listojen vähäoksainen/oksaton puuvalmis mäntypaneeli sisäverhouksiin. Pintakäsiteltävissä, ei kuitenkaan suositeltavissa saunapanelointiin mahdollisen pihkan valumisen takia.

Katso koko rima- ja valeurapaneeli valikoimamme täältä.

 

Katso tästä ET-listojen asennusohje.

Katso ET-listojen asennusvideo:

Lisätiedot

koko

15x95x3280

materiaali

mänty

pintakäsittely

puuvalmis

väri

mänty

profiili

STS valeura

Saatat myös pitää...

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatRimapaneelit

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi