Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Rimapaneeli Luna Femma 26x142x5100 mm Thermo-D Kuusi

7,20 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 63226

Rimapaneeli Luna Femma on uutuustuote ulkoverhouksiin, saunoihin tai tehosteseinäksi. Paneelin pituus 5100 mm.

Menekki: 7,46 m/m²

ovh. n. 53,70 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Kotimaisesta Lunawoodin lämpöpuusta® valmistettu kaunis, kestävä ja ekologinen rimapaneeli Luna Femma, jonka valmistuksessa käytetään vain lämpöä ja vesihöyryä. Tuote on M1 luokiteltu. Puun lämpökäsittely parantaa sen lahonkestävyyttä ja tekee siitä mittapysyvän, joten siitä valmistetut rakennelmat pysyvät alkuperäisessä, suorassa muodossaan. Lämpökäsittely tekee Lunawood lämpöpuusta myös kevyen ja pihkattoman.

Lämpöpuu harmaantuu kauniisti auringon UV-valon vaikutuksesta, mikäli sitä ei käsitellä UV-suojan sisältävällä pintakäsittelyaineella. Rimapaneeli Luna Femma luo vahvan 3D efektin syvään uurretun profiilinsa ansiosta. Pyöreä muoto antaa poikkeuksellisen pehmeän pinnantunnun. Tuote on nopea asentaa sen leveän hyötyleveytensä ansiosta. Paneeli soveltuu käytettäväksi sekä ulko- että sisäkäyttöön sekä myös saunaan niin seiniin kun kattoihinkin.

Tuotetta asennettaessa suosittellaan käyttämään 40 mm RST naulaa, ja kiinnitystä urospontista, ensimmäisen palkon juuresta, jolloin kiinnitysjälki jää piiloon.

Katso tästä Lunawoodin asennusohje.

Tutustu Lunawoodin rimapaneelituotteisiin täältä.

Katso koko Puutoimen rima- ja valeurapaneeli valikoima täältä.

Lisätiedot

koko

26x142x5100 mm

materiaali

kuusi

pintakäsittely

lämpökäsitelty

väri

lämpökäsitelty kuusi

profiili

rima-/sormipaneeli

soveltuu saunaan

kyllä

Saatat myös pitää...

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatRimapaneelit

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi