Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18   la 9 – 15

Thermo Royal rimapaneeli 26X90 mm

6,72 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 66080
Ale!

Näyttävä tehosterimapaneeli kaikkeen sisustamiseen, saunaan ja kosteisiin tiloihin. Thermo Royal on lämpökäsiteltyä apachi-puuta. Tuote on ryhtinsä pitävä, ja siinä on kaunis syykuvio.

4 kpl/pkt

Hyötyleveys: 84 mm. (Tuotekuvissa pystypaneloitu seinä on käsitelty parafiiniöljyllä. Muut kuvat ovat ilman pintakäsittelyä.)

Menekki: 11,9 m/m²

ovh. n. 99,95 €/m²

 

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Thermo Royal on nimensä mukaisesti puujalosteiden kuninkaallisia. Tämä tuote ei nimittäin häpeäisi laadukkaimmassakaan edustussaunassa. Thermo Royal on myös oikea materiaali, jos haluat luoda kotiisi tai loma-asunnolle tunnelmallisen, aikaa kestävän ja laadukkaan ilmeen. Thermo Royalin samalla tasasävyinen, mutta voimakkaan syyrakenteensa vuoksi myös eläväinen pinta yhdistettynä rimaprofiilin kanssa tekee tuotteesta varman katseenvangitsijan. Yhdistele tiloihisi tuoteperheen muita sileitä paneeleita. Jopa 190 mm leveä STS-paneeli yhdistettynä rimapaneelin kanssa ei varmasti jätä tilaa kylmäksi, vaikka tila ei sauna olisikaan.

Tummat puupinnat sisustuksessa ovat jälleen yleistymässä pitkän vaalean kauden jälkeen. Näkisimme tämän tuotteen olevat omiaan pystypaneloituna tehosteseinänä olotilojemme seinällä, wc-tiloissa tai pienenä mausteena kalustesyvennyksen takaseinissä. Saunoissa ja kylpyhuoneissa tuote on tietysti kotonaan. Tämä tuote on nähtävä omin silmin. Kuten valtaosa ihmisistä, tulet myös sinä ihastumaan tähän upeaan profiiliin ja sen sävyyn. Onneksi tätä pääsee tutkimaan tai vaikka koskettamaan Puutoimen showroomissa. Voit tilata mallipalat kirjepostina nyt heti, jos et pääse myymäläämme paikan päälle. Suosittelemme pintakäsittelyksi parafiiniöljyämistä, joka nostaa sävyn parhaimmilleen. Tuotteen voi käsitellä myös värittömällä saunavahalla, joka muuttaa sävyä hillitymmin.

Lue tuotteesta vielä lisää Uutisestamme täältä.

Katso koko rima- ja valeurapaneeli valikoimamme täältä.

Lisätiedot

koko

26×90 mm

materiaali

apassi

pintakäsittely

lämpökäsitelty

soveltuu saunaan

kyllä

väri

lämpökäsitelty apassi

profiili

Rima

Saatat myös pitää...

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatRimapaneelit

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi