Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

WITKA WOOD sisustuspaneelit TILAUSTUOTTEET/ TUOTEKUVIA

0,00 
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 71903

TILAUSTUOTTEET

Novo Wood Oy:n valmistamat Witka Wood-tuoteperheen massiivipuupaneelit.

Vähimmäiserä: 1 pkt

Pakkauskoko: 6 kpl

Menekki: 12,66 m/m²

Tiedustele tarjoustamme projektiisi. Imoita meille toivottu tuote, pintakäsittely, sekä tarvittava m² -määrä.

Tehdastoimituksen rahtihinta tarjotaan eräkohtaisesti!

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Jalopuisten tuotteiden toimituksissa ei tehdä esipätkintää, vaan jalopuiset tuotteet myydään täysimittaisina myyntierinä. (Jalopuutuotteet: saarni, tammi, koivu)

Kuvaus

 

Tervetuloa ihastelemaan Novo Wood Oy:n valmistamia Witka Wood – tuoteperheen laadukkaita sisustuspaneeleita myymälämme. Olemme asentaneet Witka Wood – profiilit ja sävymallit Showroomiimme, jotta valintanne helpottuisi ja näkisitte tuotteet elävänä pintana ennen ostopäätöstä. Postitamme mielellämme mallipalat myös kirjepostina luoksesi.

WitkaWood – sisustuspaneelit ovat massiivipuinen paneelimallisto, joka on syntynyt yhteistyössä suunnittelija Ville Witkan kanssa.

WitkaWood – mallisto koostuu viidestä eri profiilista, joista näet poikkileikkauskuvat ensimmäisissä kuvissa. Tuoteperhe koostuu moderneista teräväreunaisista ROCK-paneeleista, nostalgisen pyöreäreunaisista SOUL-paneeleista sekä täysin uudesta rauhoittavan aaltoilevista SWING-paneeleista.

Witka Wood – tuoteperheestä varastoimme myymälässämme kaksi tuotetta; ROCK 2 tammi natural ja SOUL 4 koivu natural. Näiden tuotteiden kohdalla säästät odotuksen ja tehdasrahdin. Tervetuloa myymäläämme, ja hae näistä toinen tai vaikkapa molemmat heti kyytiisi.

Projektitilauksena voimme toimittaa kaikki Novo Woodin valmistamat puulajit, jotka ovat tammi, saarni, koivu ja mänty. Paneelit saa luonnollisena natural pintana, värittömällä mattalakalla tai petsattuna valkoiseen, mustaan, harmaaseen, ruskeaan sekä tummanruskeaan.

Paneelien paksuus 20mm ja leveys 100mm. Pituudet vaihtelevat puulajin ja saatavuuden mukaan, tarkista myyjältä ennen tilausta. Pituudet elävät yleensä 2400 – 3050 mm välillä, mutta kysy rohkeasti muitakin pituuksia, niin selvitämme saatavuuden.

WitkaWood paneeleille on myönnetty Design from Finland-merkki, joka kertoo että tuote on muotoiltu Suomessa ja tuotettu vastuullisesti.

Witka Wood paneelin asennusohje.

Pyydä tarjous projektiisi lisäämällä tarvitsemanne neliömäärän tarjouspyyntöön. Kerrothan tarjouspyynnössä tiedustelemanne puumateriaalin ja profiilin, sekä toivepituuden, kiitos.

 

Lisätiedot

koko

20×100

materiaali

massiivipuu

profiili

Rimapaneeli, valeurapaneeli

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatRimapaneelit

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi