Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Haapapaneeli 15X120X2400 mm STS/4

7,15 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 65053

Tyylikäs suorareunainen haapapaneeli kapealla 4 mm ponttiraolla.

Menekki: 9,09 m/m²

ovh. n. 54 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Saunassa parhaimmillaan, mutta sopii myös pesuhuoneen kattopanelointiinkin, sekä kuiviin tiloihin. Pintakäsittelyyn suoittelemme kirkasta tai sävytettyä saunavahaa. Haapa on oksaton tasasävyinen vaalea puumateriaali. Haapa kellastuu UV-säteiden vaikutuksesta, muttei tummene kuten esimerkiksi mänty. Saat pidettyä haavan vaaleana käsittelemällä sen hieman vaaleaan taittavalla sävytetyllä vahalla. Suosittelemme Teknoksen Satu Saunavahaa sävyssä T3070 tai T3071. Nämäkin löydät Puutoimesta.

Lisätiedot

koko

15x120x2400

materiaali

haapa

soveltuu saunaan

kyllä

väri

haapa

profiili

STS

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi