Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Haapapaneeli 15X90 mm STP

3,60 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 65002

Vaalea oksaton haapapaneeli STP-profiililla saunaan, kosteiden tai kuivien sisätilojen panelointiin.

Menekki: 12,5 m/m²

ovh. n. 56,25 €/m² (tarjous: n. 45€/m²)

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Haapapaneeli STP -profiililla on sisustus-/saunapaneeli, jossa on pyöristetty reuna ja tasapontti. Paneeli on 15 mm paksu ja 90 mm leveä.

Säilyttääksesi haavan vaalean raikkaan ilmeen, tulisi paneelit käsitellä puunsuoja-aineella. Käsittelyaine valikoituu riippuen siitä, tuleeko paneeli saunaan vai sisustuspaneeliksi kuiviin tiloihin. Saunaan suosittelemme Teknoksen Satu saunavahaa sävytettynä asteen vaaleaan esim. T3071. Asteen sävytetty pintakäsittelyaine taittaa UV-säteet ja estää UV:n aikaan saamaa kellastumista. Kuiviin sisätiloihin suosittelemme Teknoksen Hirsivahaa tai Natura 15 Paneelilakkaa samalla sävykoodilla sävytettynä. Vaaleista sävyistä löytyy myös vahvempia sävykoodeja esim. T3072 tai T3073.

Haapa on myös loistava materiaali jos haluat sävyttää STP-paneelin johonkin tiettyyn omaan sävyyn. Haapa on pohjamateriaalina tasalaatuisin, eikä pohja ei ala ajan myötä radikaalisti tummenemaan ja siten muuttamaan pintakäsittelyä.

Lisätiedot

koko

15×90

materiaali

haapa

soveltuu saunaan

kyllä

väri

haapa

profiili

STP

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi