Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

Hovipuu 28X155X2400 mm laude SHP lämpökäsitelty keisaripuu

23,70 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 64145

Puumateriaali joka on parempi kuin voisi toivoa. Tuote joka on näyttävä vivaihteikkaan sävynsä ja syykuvionsa ansiosta. Ominaisuuksiltaan ekologinen, sitoo eniten hiilidioksidia kuin mikään muu puumateriaali. Kevyt mutta kestävä, mitta- ja muotopysyvä. Syttymispiste korkea eli loistava raaka-aine saunamateriaaliksi, ei kuumene. Miellyttävä työstettävyys. Pakattu 3 kpl suojamuoviin. Myynti kuitenkin täysin kappalein.


Kuvaus

HOVIPUU keisaripuun ulkonäkö tuo markkinoille aivan uutta lähes jalopuumaista ilmettä saunarakentamiseen ja sisustamiseen. Esimerkiksi sisustuksessa tammen kanssa yhdistettynä tämä materiaali on kuin kotonaan.

HOVIPUU on Keisaripuu, joka on Itä-Aasiasta kotoisin oleva puulaji, mutta kloonattuna sitä viljellään Euroopassa. Keisaripuu kasvaa suoraa kannosta katkaisun jälkeen eli uusintaviljelyitä ei tarvita. Luontainen sävy Keisaripuulla on vaalea ja keskipaahtoisen lämpökäsittelyn jälkeen poikkeuksellisen upea eläväinen silkinhohtoinen pinta. On upeaa päästä tarjoamaan jotain aivan uutta puusisustajalle.

Loistavia ominaisuuksia esimerkiksi saunamateriaalina ajatellen ovat Keisaripuun korkea syttymispiste +400 astetta, kun yleisesti tuntemillamme puilla syttymispiste on n. +250-300 astetta. Tämä tarkoittaa sitä, että tuote ei kuumene, joka on hyvin toivottu ominaisuus saunamateriaaleissa. Materiaali on myös erittäin mittapysyvää ja muotoeläminen on vähäistä. Tuote on keveydestään huolimatta kestävää ja erittäin miellyttävää työstää, ei pölise. Materiaalin kuutiopaino on 240 kg.

Lisätietoja tuotteen materiaalista ja muista tuotteista löydät Hovipuu.fi sivustolta!

Lisätiedot

koko

28x155x2400

materiaali

Keisaripuu

pintakäsittely

Lämpökäsitelty

väri

Lämpökäsitelty keisaripuu

profiili

SHP

soveltuu saunaan

kyllä

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi