Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

Lämpökäsitelty haapa laudelauta 28X120 mm

11,50 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 63147

Suosittelemme parafiiniöljy– tai saunavahakäsittelyä.


Laudemateriaalit ja etureunat lajitellaan 3:n sivun lajittelulla, eli kappaleissa sallitaan toisella lappeella oksaa ja työstöjälkeä.

Kuvaus

Lämpökäsitelty haapalaude on saunojemme kestosuosikki. 120 mm leveä laudelauta on optimaalisen levyinen sekä 500 mm että n. 600 mm syviin laudelauteisiin. Valtaosa saunojen lauteista asennetaan niin että lauteet tulevat pitkittäin. Pitkittäin asennettaessa istumakohdille ei jää lautojen päätypuita, jotka ovat lauteiden heikko kohta.

Lämpöhaapa on laudemateriaaleista yksi suosituimmista sen tasaisen suklaisen sävynsä ja hillityn, mutta omaleimaisen syykuvionsa ansiosta.

Laudelaudat suositellaan käsiteltäväksi parafiiniöljyllä. Öljy on väritöntä, ja se suojaa puuta lialta ja kosteudelta, korostaen samalla sen kauniita syykuvioita, sekä syventäen lämpöhaavan omaa sävyä. Tuote voidaan vaihtoehtoisesti käsitellä myös värittömällä saunavahalla.

Lisätiedot

koko

28×120

materiaali

lämpöhaapa

soveltuu saunaan

kyllä

väri

lämpöhaapa

profiili

laudepuu

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi