Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

 

Lämpökäsitelty haapa laudelauta 28X185X3000 mm

16,95 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 63068

Leveä ja näyttävä lämpökäsitelty haapalaude.


Laudemateriaalit ja etureunat lajitellaan 3:n sivun lajittelulla, eli kappaleissa sallitaan toisella lappeella oksaa ja työstöjälkeä.

Kuvaus

Lämpökäsitelty haapalaude 28x185x3000 mm on leveä ja näyttävä laudepuu, jonka 185 mm leveys on optimaalinen ajatellen lauteiden 600 mm ihannesyvyyttä. Valtaosa saunojen lauteista asennetaan niin että lauteet tulevat pitkittäin. Pitkittäin asennettaessa istumakohdille ei jää lautojen päätypuita, jotka ovat lauteiden heikko kohta. 28×185 mm laudelauta on ihanteellinen käyttäessä kolmea lautaa rinnakkain. Leveät lauteet ovat myös erityisen näyttäviä!

Lämpöhaavan syykuvio pääsee leveässä laudassa oikeuksiinsa ja lopputulos on varmuudella tyylikäs. Lämpöhaapa on saunojemme ehdoton kestosuosikki sen tasaisen suklaisen sävynsä ja hillityn, mutta omaleimaisen syykuvionsa ansiosta. Yhdistä leveä lämpökäsitelty haapalaude kapeampien paneelien kanssa, jolloin leveysero antaa lauteille entistäkin vaikuttavamman kontrastin.

Lämpökäsitelty haapalaude 28x185x3000 mm suositellaan käsiteltäväksi parafiiniöljyllä. Öljy on väritöntä, ja se suojaa puuta lialta ja kosteudelta, korostaen samalla sen kauniita syykuvioita, sekä syventäen lämpöhaavan omaa sävyä. Tuote voidaan vaihtoehtoisesti käsitellä myös värittömällä saunavahalla.

Lisätiedot

koko

28x185x3000

materiaali

haapa

pintakäsittely

lämpökäsitelty

soveltuu saunaan

kyllä

väri

lämpöhaapa

profiili

laudepuu

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi