Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

Lämpökäsitelty haapa tuppeensahattu 45 mm

39,90 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 63165

Myynti kappaleittain! Pituus vaihtelee 1500 – 3000 mm välillä. Pituustoiveesi voit laittaa yhteydenottoon/tarjouspyyntöön.

Pintakäsittelyyn suositellaan parafiiniöljyä.

Emme toimita tuppeensahattuja lankkuja, asiakkaiden on valikoitava itse mieleiset lankut, niiden yksilöllisten muotojen ja oksarakenteiden vuoksi.


Laudemateriaalit ja etureunat lajitellaan 3:n sivun lajittelulla, eli kappaleissa sallitaan toisella lappeella oksaa ja työstöjälkeä.

Kuvaus

Tästä upeasta kanttaamattomasta lämpöhaapa lankusta nikkaroit huomiota herättävät saunan lauteet, pöydän/penkin tai näyttävän hyllyn. Tuote sopii hyvin myös sisustuksen tehosteeksi. Tuotteen käytössä vain mielikuvituksesi on rajana. Jokainen kappale on uniikki, joten kahta samanlaista ei varmasti löydy keneltäkään!

Tuote suositellaan pintakäsiteltäväksi parafiiniöljyllä. Väritön parafiiliöljy syventää puun väriä ja korostaa puun syykuvioita tehden siitä entistä näyttävämmän näköisen. Parafiiniöljy sopii myös saunassa käytettäväksi.

Lisätiedot

koko

45 mm

materiaali

haapa

pintakäsittely

lämpökäsitelty

väri

lämpöhaapa

profiili

kanttaamaton

soveltuu saunaan

kyllä

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi