Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Outlet

ERÄ Lämpökäsitelty haapapaneeli 15x120x2400 mm STS/4

280,00 /erä
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: OUTLET-200

Lämpökäsitelty haapapaneeli modernilla suorareunaisella pontilla ja 4 mm ponttiraolla.

6 kpl/pkt

Riittoisuus: 1,58 m²/pkt

Menekki: 9,09 m/m²

Valmistaja: Thermory

 

Outlet-200 erä:

3 pkt = 43,2 m = n. 4,7 m²

outlet hinta: 280 €/erä (ovh. 309 €)

puutoimen koodi: 63157

 


Kuvaus

Lämpökäsitelty haapapaneeli STS profiililla on näyttävä tasasävyinen saunapaneeli.  STS-profiilin 4 mm valoura tarkoittaa asennettujen paneelien väliin jäävän raon leveyttä. Asiakkaamme ovat valinneet tämän tuotteen saunojensa seinä- ja kattoverhouksiin, sekä pesuhuoneiden kattoihin. Silkkinen pinta ja lämpökäsittelystä syntyvä aistikas paahteinen tuoksu kruunaavat saunakokemuksen.

Lämpökäsittely antaa puulle kauttaaltaan kauniin ruskean sulkaisen sävyn ja tekee puusta mitta- ja muotopysyvää. Näiden ominaisuuksien vuoksi tämä ohut, mutta suhteessa leveä paneeli pysyy vuodesta toiseen ryhdissä ja mahdolliset saumakohdat siisteinä. Tuotteen raaka-aineena on käytetty A-laadun haapaa.

Lämpökäsitelty haapapaneeli suositellaan käsiteltäväksi parafiiniöljyllä. Öljy on väritöntä, ja se suojaa puuta korostaen samalla sen kauniita syykuvioita, sekä syventäen sävyä. Tuote voidaan vaihtoehtoisesti käsitellä myös värittömällä saunavahalla. Pintakäsittelyt tehdään asennettuihin pintoihin. Öljy ja vaha imeytyvät ponttien rakoihin, vaikka paneelit ovatkin asennettu paikoilleen. Muista suojata huolellisesti ympäröivät pinnat roiskeilta!

Lisätiedot

koko

15x120x2400

materiaali

Haapa

pintakäsittely

lämpökäsitelty

väri

lämpökäsitelty haapa

profiili

STS/4

soveltuu saunaan

kyllä

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi