Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Lämpökäsitelty haapapaneeli 15x140x3000 mm STS/4 AB-laatu

109,00 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 63253

ERÄ! AB-laadun vähäoksainen/oksaton lämpökäsitelty haapapaneeli modernilla suorareunaisella pontilla ja 4 mm ponttiraolla.

Ei päätyponttia.

6 kpl/pkt

menekki: 7,69 m/m²

riittoisuus: 2,33 m²/pkt

n. 47 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Ei vaihto-/palautusoikeutta. Myydään täysin nipuin. Tämän kategorian tuotteet ovat ERIÄ, varmistathan saatavuuden.

Kuvaus

Lämpökäsitelty AB-laadun haapapaneeli STS profiililla eli modernilla suoralla reunalla. AB-laatu sallii pienikokoista tervettä oksaa, mutta tuote on pääsääntöisesti oksatonta. AB-laadulle on myös ominaista A-laatua vaihtelevampi sävy, joka tuo paneelille kauniin eläväisen luonteen. AB-laadun tuotteissa usein ihastutaankin juuri sen kauniiseen viahteikkaaseen ulkomuotoon. Asiakkaamme ovat valinneet tämän tuotteen saunojensa seinä- ja kattoverhouksiin, sekä pesuhuoneiden kattoihin. Silkkinen pinta ja lämpökäsittelystä syntyvä aistikas paahteinen tuoksu kruunaavat saunakokemuksen.

Lämpökäsittely antaa puulle kauttaaltaan kauniin ruskean tunnelmallisen sävyn ja tekee puusta mitta- ja muotopysyvää. Eli juuri näiden ominaisuuksien vuoksi tämä ohut paneeli pysyy vuodesta toiseen ryhdissä ja mahdolliset saumakohdat siisteinä.

Lämpökäsitelty haapapaneeli suositellaan käsiteltäväksi parafiiniöljyllä. Öljy on väritöntä, ja se suojaa puuta pintaa syvemmälä korostaen samalla sen kauniita syykuvioita sekä syventäen lämpöhaavan sävyä entisestään. Tuote voidaan vaihtoehtoisesti käsitellä myös värittömällä saunavahalla. Saunavaha korostaa sävyä hillitymmin.

Lisätiedot

koko

15x140x3000

materiaali

Haapa

pintakäsittely

lämpökäsitelty

väri

lämpökäsitelty haapa

profiili

STS/4

soveltuu saunaan

kyllä

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi