Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Lämpökäsitelty haapapaneeli 15X90X1800 mm Dyyni tumma

77,30 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 63193

DYYNI-paneelin profiili on aaltoileva dyyni, joka leikkii tyylikkäästi varjojen ja valaistuksen kanssa, muuttaen muotoaan katselukulmasta riippuen. Dyynipaneelit menevät useasti tehosteseinäksi, kattopintoihin, sängyn päädyksi… DYYNI-paneeli on aina kaunis siellä, minne se asennetaan. Paneloi esimerkiksi saunan sivuseinät hillityllä STS-profiililla ja anna saunaan ilmettä paneloimalla takaseinän ja/tai katon Lämpödyynillä. Paneelit voi asentaa vaakaan, sekä pystyyn. Paneeli on piilonaulattavissa. Suosittelemme parafiiniöljy- tai saunavahakäsittelyä.

Riittoisuus: 0,72 m²/pkt

Menekki: 12,5 m/m²

ovh. 107,35 €/m²

5 kpl/pkt – 9 m/pkt

 

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Dyyni lämpöhaapapaneeli saunaan ja muuhun sisustukseen. Haapa on ihanteellinen puulaji lämpökäsittelyyn ja on erittäin suosittu materiaali mm. sauna ja pesuhuonetiloissa. Lämpökäsittelyn ansiosta puun käyttöominaisuudet ja kestävyys paranevat huomattavasti, samalla puu saa läpi kauniin tumman ruskean värin. Lämmönjohtavuus alentuu ja kosteuden- ja lahonkestävyys paranee. Suosittelemme pintakäsittelyyn parafiiniöljyä käyttöiän ja kestävyyden parantamiseksi. Parafiiniöljy parantaa puun ominaisuuksia entisestään ja samalla syventää puun luonnollista väriä. Lämpökäsitellyille tuotteille on ominaista kaunis ruskea väri ja miellyttävä tuoksu. Vaihtoehtoisesti käsittelyn voi tehdä saunavahoilla. Väritön saunavaha nostaa lämpökäsiteltyjen tuotteiden sävyjä vähemmän.

Lisätiedot

koko

15x90x1800

materiaali

haapa

pintakäsittely

lämpökäsitelty

väri

tumma lämpökäsitelty haapa

profiili

dyyni

soveltuu saunaan

kyllä

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi