Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Lämpökäsitelty tervaleppä laudelauta 28X185 mm

22,90 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 64050

185 mm leveä ja näyttävä lämpökäsitelty tervaleppä laudelauta. Varmista tämän hetken varastopituudet myynnistämme.

Myynti täysin kappalein!


Laudemateriaalit ja etureunat lajitellaan 3:n sivun lajittelulla, eli kappaleissa sallitaan toisella lappeella oksaa ja työstöjälkeä.

Kuvaus

Lämpökäsitelty tervaleppä laudelauta 28×185 mm on leveä ja näyttävä valinta kotimaiseen saunaan, johon halutaan luoda kodikasta ja kevyttä paahteista tunnelmaa. Yhdistä leveä lämpökäsitelty tervaleppälaude kapeampien paneelien kanssa, jolloin leveysero antaa lauteille entistäkin vaikuttavamman kontrastin.

Lämpökäsittelyn ansiosta tervalepän käyttöominaisuudet sekä kestävyys paranevat huomattavasti, antamalla samalla puulle kauniin ruskean värin. Puun lämmönjohtavuus alentuu sekä kosteuden- ja lahonkestävyys paranee lämpökäsittelyn ansiosta. Lämpökäsitelty puu ei myöskään turpoa tai väänny ajan mittaan ja siksi mittapysyvyys on erinomainen. 

Lämpökäsitelty tervaleppä laudelauta suositellaan käsiteltäväksi parafiiniöljyllä. Öljy on väritöntä, ja se suojaa puuta lialta ja kosteudelta, korostaen samalla sen syykuvioita, sekä syventäen lämpökäsitellyn lepän omaa sävyä. Tuote voidaan vaihtoehtoisesti käsitellä myös värittömällä saunavahalla.

 

Lisätiedot

Koko

28×185

Materiaali

Tervaleppä

Pintakäsittely

Lämpökäsitelty

Väri

Lämpökäsitelty tervaleppä

Profiili

SHP

Soveltuu saunaan

Kyllä

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi