Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Radiata laudelauta 26x140x3900 mm

14,90 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 66103

Suosittelemme pintakäsittelyä parafiiniöljyllä. Näin puun kaunis syykuvio tulee parhaiten esille.


Laudemateriaalit ja etureunat lajitellaan 3:n sivun lajittelulla, eli kappaleissa sallitaan toisella lappeella oksaa ja työstöjälkeä.

Kuvaus

Leveä ja näyttävä radiatalaude saunaan ja muuhun sisustukseen. Radiata on mäntysukuinen puu ja sitä viljellään mm. Etelä-Amerikassa sekä Oseaniassa. Väriltään lämpökäsitelty radiata on hieman lämpöhaapaa ja -leppää tummempaa. 140 mm leveä laudelauta on optimaalinen ajatellen lauteiden 600 mm ihannesyvyyttä. Valtaosa saunojen lauteista asennetaan niin että lauteet tulevat pitkittäin. Pitkittäin asennettaessa istumakohdille ei jää lautojen päätypuita, jotka ovat lauteiden heikko kohta. 28×140 mm laudelauta on ihanteellinen käyttäessä neljää lautaa rinnakkain. Leveät lauteet ovat myös erityisen näyttäviä!

Suojaa lauteet parafiiniöljyllä, joka tuo radiatan hallitsevan syykuvion entistä näyttävämmin esille. Jos haluat pitää tuotteen mahdollisimman lähellä lähtötilanteen sävyä, käytä silloin väritöntä saunavahaa.

Lisätiedot

koko

26x140x3900

materiaali

radiata

soveltuu saunaan

kyllä

väri

radiata

profiili

laudepuu

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi

kysy-ensin-puutoimesta