Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

Radiatapaneeli 19x185x2400 mm STS/4

16,25 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 66022

Suorareunainen paneeli 4mm ponttiraolla. Suosittelemme pintakäsittelyä parafiiniöljyllä. Parafiini suojaa puuta pintaa syvemmältä, ja tuo puun kauniin syykuvion paremmin esille.

Menekki n. 5,7 m/m²

ovh. n. 92,65 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Radiata on mäntysukuinen puu ja sitä viljellään mm. Etelä-Amerikassa sekä Oseaniassa. Väriltään lämpökäsitelty radiata on hieman lämpöhaapaa ja -leppää tummempaa, erittäin näyttävää puuta, jolle ominaista on vahva omaleimainen syykuvio. 185 mm leveän paneelin näkyvä osuus on 170 mm ja paneelien väliin jää 4 mm ponttiura. Lämpökäsittelyn ja 19 mm vahvuuden ansiosta tuote on mittapysyvä sekä ryhdikäs massiivinen leveä paneeli. Leveällä paneelilla luot näyttävää rauhallista ja ehyttä pintaa, joka on edukseen varsinkin hieman suuremmilla pinta-aloilla.

Saunakäytössä tuote suositellaan käsiteltäväksi parafiiniöljyllä. Öljy on väritöntä, ja se suojaa puuta korostaen samalla sen kauniita syykuvioita sekä syventäen tuotteen sävyä. Tuote voidaan vaihtoehtoisesti käsitellä myös värittömällä saunavahalla. Saunavaha tummentaa ja korostaa sävyjä hillitymmin.

Lisätiedot

koko

19x185x2400

materiaali

radiata

pintakäsittely

lämpökäsitelty

soveltuu saunaan

kyllä

väri

radiata

profiili

STS

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi