Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

 

Radiatapaneeli harjattu 15x140x2400 mm STS/4

8,60 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 66110

6 kpl/pkt

riittoisuus: 1,87 m²/pkt

menekki: 7,69 m/m²

ovh. n. 66,15 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Lämpökäsitelty Radiata mänty on laadukas valinta seinien ja kattojen panelointiin kaikissa sisätiloissa. Radiata mänty on oksatonta ja siinä näkyy voimakkaasti puun syyt, harjaus tekee pinnasta entistäkin eloisamman. Harjaus on hillitty ja hienostunut, joka antaa tuotteelle samettisen tunnut. Harjaus tekee tuotteesta myös kulutusta kestävämmän verrattuna sileähöylättyyn, joka on alttiimpi naarmuille.

Tuote on lämpökäsittelyn johdosta mittapysyvä ja pihkaton. Radiata on kotonaan sauna- ja pesuhuonetiloissa, mutta tuotetta on käytetty näyttävinä tehosteina myös kuivissa tiloissa. Saunakäytössä tuote suositellaan käsiteltäväksi parafiiniöljyllä. Öljy on väritöntä, ja se suojaa puuta pintaa syvemmältä, korostaen samalla sen kauniita syykuvioita sekä syventäen tuotteen sävyä. Tuote voidaan vaihtoehtoisesti käsitellä myös värittömällä saunavahalla. Saunavaha muuttaa sävyä hillitymmin.

 

Lisätiedot

koko

15x140x2400

materiaali

radiata

pintakäsittely

lämpökäsitelty harjattu

soveltuu saunaan

kyllä

väri

radiata

profiili

STS

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi