Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Tervaleppä harjattu 15x140x2400 mm STS/3 liimattu

142,00 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 64138

Liimattu ja harjattu tervaleppäpaneeli modernilla suorareunaisella pontilla ja 3 mm ponttiraolla.

6 kpl/pkt

Riittoisuus: 1,87 m²/pkt

Menekki: 7,69 m/m²

ovh. n. 76 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Liimarunkoinen harjattu tervaleppäpaneeli  STS profiililla on näyttävä moderni tasasävyinen, mutta harjauksen ansiosta ilmeikäs saunapaneeli.  STS/3-profiilin 3 mm valoura tarkoittaa asennettujen paneelien väliin jäävän raon leveyttä. Liimauksella tarkoitetaan tuotekuvassakin paneelin päästä erottuvaa liimarunkoa. Paneelin ydin on siis liimalamelleista valmistettu ja päälle on prässäämällä puristettu tasalaatuinen A-laadun pintaviilu, joka on viimeistelty pintaviilun harjauksella. Liimaustekniikat ovat olleet jalostuksissa käytössä jo useita vuosia. Markkinoilla on ollut jo pitkään esim. liimattuja laudelankkuja. Liimat ja liimaustekniikat ovat siis jo pitkien tuotekehittelyiden ja testauksien läpi käyneitä varmoja jalostustekniikoita. Voisi sanoa, että liimajalosteet ovat nykyaikaa ja ehdottomasti tulevaisuutta.

Liimauksen etuna on rungon vähäinen eläminen. Raaka-aineiden entistäkin parempi käyttöaste eli tehtaat voivat hyödyntää erittäin suurella prosentilla hukkamateriaalit liima-aihioihin. Tämä tekniikka takaa myös jatkossa sen, että tätäkin tervaleppäistä saunojen suosikkituotetta on saatavilla mahdollisimman monille sitä haluaville. Lisäksi tuote on kustannustehokkaampi kuin täysin massiivinen paneeli.

Yleisimmin tervaleppäpaneeleita käytetään saunojensa seinä- ja kattoverhouksiin, sekä pesuhuoneiden kattoihin, mutta tämä harjattupintainen tuote soveltuu mielestämme hienosti myös muualle sisustamiseen esim. tehosteseinäksi.

Liimarakenteen ominaisuuksien vuoksi tämä ohut, mutta suhteessa leveä paneeli pysyy vuodesta toiseen ryhdissä ja mahdolliset saumakohdat siisteinä.

Tuotteelle suositellaan pintakäsittelyä, etenkin kosteissa tiloissa sekä saunassa. Parafiiniöljyllä sävy syvenee eniten, mutta parafiiniöljy myös suojaa puuta parhaiten, sillä se imeytyy pintaa syvemmälle. Öljy on itsessään väritöntä ja erittäin helposti levittyvää. Tuote voidaan vaihtoehtoisesti käsitellä myös värittömällä saunavahalla. Saunavaha muuttaa sävyä hillitymmin. Saunavaha on myöskin juoksevaa ja helposti levittyvää. Pintakäsittelyt tehdään asennettuihin pintoihin. Öljy ja vaha imeytyvät ponttien rakoihin, vaikka paneelit ovatkin asennettu paikoilleen. Muista suojata huolellisesti ympäröivät pinnat roiskeilta!

Kaikki puupaneelit ovat käsiteltävissä kaikilla markkinoiden puunkäsittelyaineilla. Varmista aina pintakäsittelyaineen soveltuvuus asennustilaan, kuten esim. kosteudenkesto-ominaisuudet.

Lisätiedot

koko

15x140x2400

materiaali

Tervaleppä

pintakäsittely

harjattu puuvalmis

väri

tervaleppä

profiili

STS/3

soveltuu saunaan

kyllä

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi