Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

Tervaleppä laudelauta 43X200X2350 mm liimattu SHP

145,00 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 64093

Leveä ja näyttävä tervaleppälankku pyöristetyllä reunalla esimerkiksi saunan lauteeksi.


Laudemateriaalit ja etureunat lajitellaan 3:n sivun lajittelulla, eli kappaleissa sallitaan toisella lappeella oksaa ja työstöjälkeä.

Kuvaus

Jos olet unelmoinut saunasta, jossa on hillittyä harmoniaa sekä lämmintä kodikkuutta, ja jonka lauteet ovat ryhdikkään jykevät ja leveät. Tässä on oikea tuote sinulle! Näyttävä laudepuu on valmistettu tervalepästä. Tervalepän sävy on mielletty sopivaksi kompromissiksi vaaleiden ja lämpökäsiteltyjen puumateriaalien välillä. Pinnan sileys sekä pihkattomuus kutsuu ja suorastaan vaatii koskettamaan, voit löytää itsesi nauttimassa saunan lämmöstä aina kun löydät siihen mahdollisuuden.

Suomalainen kulttuuri, Suomen talvi, ja keskikesän Juhannus saa meidät lämpimään saunaan. Halu panostaa tuohon rentouttavia ja lämpimiä hetkiä tarjoavaan tilaan on suuri. Saunalta toivotaan yhä enemmän laatua, jota haluamme sisätilojenkin pintamateriaalelta. Tämä tuote on laatutuote, johon investoidessasi et varmasti tule katumaan. … Tervaleppä on kaunis puumateriaali sisäkäyttöön, jota on helppo työstää. Mainio vaihtoehto laudelaudaksi, saunan ja pesuhuoneiden penkeiksi tai mihin vain sisustamiseen. Kauniin sävynsä vuoksi tervaleppälaude on kaunis sellaisenaan, mutta suosittelemme niiden käsittelyä parafiiniöljyllä, sillä se korostaa samalla puun syykuvioita kauniisti. Jos tuote miellyttää jo alkuperäisenä silmää, kannattaa tuote silti suojata kosteudelta ja lialta, mutta tässä tapauksessa suosittelemme väritöntä saunavahaa.

Lisätiedot

koko

43x200x2350

materiaali

Tervaleppä

pintakäsittely

käsittelemätön

väri

tervaleppä

profiili

SHP

soveltuu saunaan

kyllä

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi