Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Tervaleppäpaneeli 15x120x2400 mm STS/4 AB-laatu

72,00 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 64213

ERÄ! AB-laadun STS/4 tervaleppäpaneelia kapealla 4 mm ponttiraolla.

6 kpl/pkt

riittoisuus: 1,58 m²/pkt

menekki: 9,09 m/m²

ovh. n. 45,45 €/m²

Erissä ei ole vaihto- ja palautusoikeutta!

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Ei vaihto-/palautusoikeutta. Myydään täysin nipuin. Tämän kategorian tuotteet ovat ERIÄ, varmistathan saatavuuden.

Kuvaus

Tervaleppäinen AB-laadun STS profiili eli moderni suorareunainen. AB-laatu sallii pienikokoista tervettä oksaa, mutta tuote on pääsääntöisesti oksatonta. AB-laadulle on myös ominaista A-laatua vaihtelevampi sävy, joka tuo paneelille kauniin eläväsävyisen luonteen. AB-laadun tuotteissa usein ihastutaankin juuri sen kauniiseen viahteikkaaseen ulkomuotoon. Asiakkaamme ovat valinneet tämän tuotteen saunojensa seinä- ja kattoverhouksiin, sekä pesuhuoneiden kattoihin.

Saunassa tervaleppä suositellaan käsiteltäväksi parafiiniöljyllä. Öljy on väritöntä, ja se suojaa puuta pintaa syvemmälä korostaen samalla sen kauniita syykuvioita sekä syventäen  tervalepän sävyä. Tuote voidaan vaihtoehtoisesti käsitellä myös värittömällä saunavahalla. Saunavaha korostaa sävyä hillitymmin.

Lisätiedot

koko

15x120x2400

materiaali

tervaleppä AB

soveltuu saunaan

kyllä

väri

tervaleppä kirjava

profiili

STS

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi

kysy-ensin-puutoimesta