Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Tervaleppäpaneeli 15x120x2400 mm STS Kallio

110,00 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 64203

Tervaleppäpaneeli modernilla suorareunaisella piilonaulapontilla, 3 mm avosaumalla ja 2 mm reunapyöristyksellä.

6 kpl/pkt

14,4 m/pkt

Riitoisuus: 1,54 m²/pkt

Menekki: 9,35 m/m²

Hyötyleveys: 107 mm

ovh. n. 71,40 €/m²

Myynti täysin paketein!

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Kaipaatko saunaasi tai muuhun sisustukseen hillittyä harmoniaa, sekä lämmintä kodikkuutta? Mikäli näin on, Kallio tervaleppäpaneeli on juuri oikea vaihtoehto sinun tarpeisiisi. Tervalepän sävy on mielletty sopivaksi kompromissiksi vaaleiden ja lämpökäsiteltyjen puumateriaaien välillä. Paneelin piilokiinnityspontin ansiosta paneelin asennusjälki on huomattavasti siistimpi kuin päältä kiinnittäessä, sillä asennusjälki on huomaamaton. Kallio profiilin hillitty 2 mm reunapyöristys on kehitelty ehkäisemään STS reunan lohkeamista.

Tervaleppäpaneeli suositellaan käsiteltäväksi parafiiniöljyllä. Öljy on väritöntä, ja se suojaa puuta lialta ja kosteudelta, korostaen samalla sen kauniita syykuvioita, sekä syventäen tervalepän sävyä. Tervaleppäpaneeli voidaan vaihtoehtoisesti käsitellä myös värittömällä saunavahalla.

Lisätiedot

koko

15x120x2400

materiaali

tervaleppä

soveltuu saunaan

kyllä

väri

tervaleppä

profiili

Kallio STS

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi