Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

 

Tervaleppäpaneeli 15x90x2400 mm STP

65,95 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 64117

Tervaleppäpaneeli pyöristetyllä STP profiililla.

6 kpl/pkt

14,4 m/pkt

Riitoisuus: 1,15 m²/pkt

Menekki: 12,5 m/m²

Hyötyleveys: 80 mm

ovh. n. 57,40 €/

Myynti täysin paketein!

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Tervaleppä 15x90x2400 mm STP paneeli on erinomainen valinta, mikäli kaipaat saunaasi tai muuhun sisustukseen hillittyä harmoniaa, sekä lämmintä kodikkuutta. Tervalepän kaunis punaruskea sävy on mielletty sopivaksi kompromissiksi vaaleiden ja lämpökäsiteltyjen puumateriaaien välillä. Tervaleppä on materiaalina pihkaton, mikä tekee siitä ihanteellisen paneelin niin saunaan kuin muuhunkin sisustamiseen.

Tervaleppäpaneeli suositellaan käsiteltäväksi parafiiniöljyllä. Öljy on väritöntä, ja se suojaa puuta lialta ja kosteudelta, korostaen samalla sen kauniita syykuvioita, sekä syventäen tervalepän sävyä. Tervaleppäpaneeli voidaan vaihtoehtoisesti käsitellä myös värittömällä saunavahalla.

Tervaleppäpaneelit suositellaan varastoitavan tasaisella alustalla säältä ja auringonvalolta suojatussa kuivassa tilassa. Paneelien kannattaa antaa tasaantua noin viikon ajan ennen asentamista. Poista suojakalvo paneelien päältä vasta sitä mukaan, kun asennus etenee. Tervaleppäpaneeli kiinnitetään viimeistelynaulaimella käyttäen RST-nauloja. Paneelit voidaan kiinnittää joko urospontista tai paneelin päältä.

Lisätiedot

koko

15x90x1800

materiaali

Tervaleppä

pintakäsittely

käsittelemätön

väri

Tervaleppä

profiili

STP

soveltuu saunaan

kyllä

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi