Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Tervaleppäpaneeli KARE 15X90X2400 mm

107,00 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 64137

UUTUUS!

Sisustussuunnittelija Emilia Kareninan suunnittelema  Kare –paneeli saunaan ja muuhun sisustamiseen.

Paneelit myydään täysin paketein (6 kpl/pkt).

Paneelin hyötyleveys: 80 mm.

Riittoisuus: 1,15 m²/pkt

Menekki: 12,5 m/m²

ovh. n. 93,10 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Tervaleppäpaneeli KARE  on sisustussuunnittelija Emilia Kareninan suunnittelema design-paneeli, joka soveltuu käytettäväksi niin saunassa kuin muissakin kodin sisätiloissa. KARE-paneelin kaunis aaltoileva muotoilu ja tervaleppä materiaalina tuovat lämpöä ja kodikasta tunnelmaa tilaan kuin tilaan. Tällä monipuolisella sisustuspaneelilla luot persoonallisia yksityiskohtia esimerkiksi keittiöön, makuuhuoneeseen sekä ehdottomasti sauna- ja kylpyhuonetiloihin – vain mielikuvitus on rajana käyttäessäsi KARE-paneelia!

Paneelin pehmeää muotoa voisikin kuvailla laineen liplatuksena pehmeässä kesätuulessa. Parhaiten KARE-paneelin profiili korostuu valon osuessa sen aaltoilevaan pintaan. Tervaleppä on materiaalina oksaton ja pihkaton materiaali. Sen kaunis punertava sävy luo ympärilleen lämpöä ja viihtyisää tunnelmaa jokaisessa kodin sisätilassa.

 

Lisätiedot

koko

15×90

materiaali

Tervaleppä

pintakäsittely

Käsittelemätön

väri

Tervaleppä

profiili

KARE

soveltuu saunaan

Kyllä

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi

kysy-ensin-puutoimesta