Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Thermo Royal laudelankku 40X200X2700 mm

145,00 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 66089

 

 

 

 


Laudemateriaalit ja etureunat lajitellaan 3:n sivun lajittelulla, eli kappaleissa sallitaan toisella lappeella oksaa ja työstöjälkeä.

Kuvaus

Tästä saat näyttävät lauteet! Thermo Royal on lämpökäsiteltyä Apachi-puuta. Lankkua on saatavilla eri leveyksinä. Materiaali on saunassa parhaimmillaan, mutta soveltuu myös esim. nikkarointiin, vaikkapa pesuhuoneen penkiksi. Lankkulauteet ovat ns. massiivipuuta, ei liimattu.

Tämä tuote on leveä, mutta ryhtinsä pitävä ja sen kaunis tasasävyinen, mutta samalla voimakkaan syykuvioinnin vuoksi eläväinen pinta on varma katseidenvangitsija. Pintakäsittely suositellaan tehtäväksi esimerkiksi väritömällä saunavahalla tai parafiiniöljyllä.

Lisätiedot

koko

40x200x2700

materiaali

Apachi

pintakäsittely

lämpökäsitelty

soveltuu saunaan

kyllä

väri

lämpökäsitelty apassi

profiili

laudepuu

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi

kysy-ensin-puutoimesta