Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Thermo Royal paneeli 18X190 mm STS/3

17,50 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 66050

Thermo Royal on lämpökäsiteltyä Apachi-puuta. Suorareunainen leveä ja komea paneeli 3 mm ponttiraolla saunaan, pesuhuoneeseen ja muuhun sisustamiseen.

Useita pituuksia! Pituusvalikoima vaihtelee, tiedustele pituuksista myynnistämme.

Menekki: 5,55 m/m²

ovh. n. 97,10 €/m²

 

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Thermo Royal on lämpökäsiteltyä Apachi-puuta, jonka kaunis tasasävyinen, mutta samalla voimakkaan syykuvioinnin vuoksi eläväinen pinta antavat tuotteelle nimensämukaisen puutuotteiden kuninkaallisen ilmeen.

Kuvaus

Thermo Royal on nimensä mukaisesti puujalosteiden kuninkaallisia. Thermo Royal on myös oikea materiaali, jos haluat luoda kotiisi tai loma-asunnolle tunnelmallisen, aikaa kestävän ja laadukkaan ilmeen. Tummat puupinnat sisustuksessa ovat jälleen yleistymässä pitkän vaalean kauden jälkeen. Saunassa ja kylpyhuoneissa tuote on tietysti kotonaan.

Tämä tuote on leveä, mutta ryhtinsä pitävä ja sen kaunis tasasävyinen, mutta samalla voimakkaan syykuvioinnin vuoksi eläväinen pinta on varma katseidenvangitsija. Pintakäsittely suositellaan tehtäväksi esimerkiksi väritömällä saunavahalla tai parafiiniöljyllä.

Lisätiedot

koko

18×190

materiaali

Apachi

pintakäsittely

lämpökäsitelty

soveltuu saunaan

kyllä

väri

lämpökäsitelty apassi

profiili

STS

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi