Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

Thermo Royal valeura 20X90X3050 mm Hohto

9,90 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 66104

Thermo Royal 1-valeurapaneeli STS profiililla kaikkeen sisustamiseen, saunaan ja kosteisiin tiloihin. Thermo Royal on lämpökäsiteltyä apachi-puuta. Tuote on ryhtinsä pitävä, ja siinä on kaunis syykuvio.

Menekki: 11,9 m/m²

ovh. n. 117,80 €/m²


Thermo Royal on lämpökäsiteltyä Apachi-puuta, jonka kaunis tasasävyinen, mutta samalla voimakkaan syykuvioinnin vuoksi eläväinen pinta antavat tuotteelle nimensämukaisen puutuotteiden kuninkaallisen ilmeen.

Kuvaus

Thermo Royal 1-valeurapaneeli, jossa on suosittu moderni STS suorareunainen profiili. STS reunat ovat hieman pyöristetty reunan lohkeamisen ehkäisemiseksi. Keskellä oleva valeura antaa paneloitavalle pinnalle rimamaisen vaikutelman. 20 mm materiaalivahvuus antaa tuotteelle syvemmän rimamaisen vaikutelman. Valeuran syvyys on 8 mm ja leveys 6 mm.

STS-nimike avattuna tarkoittaa sisäpaneeli – täyspontti – suorareunainen. Juuri tämä suorareunaisuus ja paneelien väliin jäävä kapea valoura ovat modernin ilmeen ehdoton parivaljakko.

Thermo Royal on nimensä mukaisesti puujalosteiden kuninkaallisia. Tämä tuote ei nimittäin häpeäisi laadukkaimmassakaan edustussaunassa. Thermo Royal on myös oikea materiaali, jos haluat luoda kotiisi tai loma-asunnolle tunnelmallisen, aikaa kestävän ja laadukkaan ilmeen. Thermo Royalin samalla tasasävyinen, mutta voimakkaan syyrakenteensa vuoksi myös eläväinen pinta yhdistettynä valeuran kanssa tekee tuotteesta varman katseenvangitsijan. Yhdistele tiloihisi tuoteperheen muita sileitä paneeleita.

Tummat puupinnat sisustuksessa ovat yleistyneet pitkän vaalean kauden jälkeen. Näkisimme tämän tuotteen olevat omiaan pesuhuoneiden, kodinhoitotilojen, sekä saunojen kattopintoina. Anna saunan kattopinnan laskea tehosteseinäksi saunan takaseinälle, saat aikaan näyttävän ”vesiputous” efektin. Thermo Royal 1-valeurapaneeli toimii loistavasti myös pienenä mausteena kalustesyvennyksen takaseinissä.

Suosittelemme pintakäsittelyksi parafiiniöljyämistä, joka nostaa sävyn parhaimmilleen. Tuotteen voi käsitellä myös värittömällä saunavahalla, joka muuttaa sävyä hillitymmin.

Lämpökäsiteltyjen tuotteiden kiinnittämiseen tulee käyttää ruostumattomia tuotteita. Tämän paneelin kiinnittäminen tapahtuu urospontista viistoon naulaamalla 1,2-1,6 * 32-45 mm viimeistely tai dyckertnaulalla A2.

Katso koko rima- ja valeurapaneeli valikoimamme täältä.

Lisätiedot

koko

20×90 mm

materiaali

Apachi

pintakäsittely

Lämpökäsitelty

väri

Lämpökäsitelty apachi

profiili

Valeura

soveltuu saunaan

kyllä

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi