Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18   la 9 – 15

Lämpökäsitelty haapa 62x62x2400 mm Liimapuu

39,00 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 63210

Suosittelemme pintakäsittelyiksi parafiiniöljyä, joka syventää sävyä tai väritöntä saunavahaa, joka muuttaa sävyä hillitymmin.


Laudemateriaalit ja etureunat lajitellaan 3:n sivun lajittelulla, eli kappaleissa sallitaan toisella lappeella oksaa ja työstöjälkeä.

Kuvaus

Kantikas lämpöhaapatolppa on valmistettu syynsuuntaan liimaamalla. Liimattu rakenne tekee puusta kestävämmän ja pitää sen suorana. Käyttö esimerkiksi saunan lauteiden tukipuuksi, kiuassuojaksi, nousujakkaroiden jalkarakenteisiin tai nikkarointiin kaikessa sisustuksessa. On liimapuutolpista tehty lauteiden pintojakin!

Lisätiedot

koko

62x62x2400

materiaali

lämpöhaapa

pintakäsittely

lämpökäsitelty

soveltuu saunaan

kyllä

väri

lämpöhaapa

profiili

SHP LIIMAPUU

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi