Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18   la 9 – 15

Lämpökäsitelty haapapaneeli 15x140x2100 mm STS/3 liimattu

104,72 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 63207
Ale!

Liimattu lämpökäsitelty haapapaneeli modernilla suorareunaisella pontilla ja 3 mm ponttiraolla.

Kuvien mallipalat ovat ilman pintakäsittelyä. Mallisauna on parafiiniöljytty.

6 kpl/pkt

Riittoisuus: 1,64 m²/pkt

Menekki: 7,69 m/m²

ovh. n. 82,90 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Liimattu lämpökäsitelty haapapaneeli STS profiililla on näyttävä tasasävyinen saunapaneeli.  STS-profiilin 3 mm valoura tarkoittaa asennettujen paneelien väliin jäävän raon leveyttä. Liimauksella tarkoitetaan tuotekuvassakin paneelin päästä erottuvaa liimarunkoa. Paneelin ydin on siis liimalamelleista valmistettu ja päälle on prässäämällä puristetty tasalaatuinen A-laadun pintaviilu. Liimaustekniikat ovat olleet jalostuksissa käytössä jo useita vuosia. Markkinoilla on ollut jo pitkään esim. liimattuja laudelankkuja. Liimat ja liimaustekniikat ovat siis jo pitkien tuotekehittelyiden ja testauksien läpi käyneitä varmoja jalostustekniikoita. Voisi sanoa, että liimajalosteet ovat nykyaikaa ja ehdottomasti tulevaisuutta.

Liimauksen etuna on rungon vähäinen eläminen. Raaka-aineiden entistäkin paremi käyttöaste eli tehtaat voivat hyödyntää erittäin suurella prosentilla hukkamateriaalit liima-aihioihin. Tämä tekniikka takaa myös jatkossa sen, että tätäkin saunojen suosikkituotetta on saatavilla mahdollsimman monille sitä haluaville. Lisäksi tuote on kustannustehokkaampi kuin täysin massiivinen paneeli.

Asiakkaamme ovat valinneet tämän tuotteen yleisimmin saunojensa seinä- ja kattoverhouksiin, sekä pesuhuoneiden kattoihin. Silkkinen pinta ja lämpökäsittelystä syntyvä aistikas paahteinen tuoksu kruunaavat saunakokemuksen.

Lämpökäsittely antaa puulle kauttaaltaan kauniin ruskean suklaisen sävyn ja tekee puusta mitta- ja muotopysyvää. Näiden ominaisuuksien vuoksi tämä ohut, mutta suhteessa leveä paneeli pysyy vuodesta toiseen ryhdissä ja mahdolliset saumakohdat siisteinä. Tuotteen raaka-aineena on käytetty A-laadun haapaa.

Tämä liimattu lämpökäsitelty haapapaneeli suositellaan käsiteltäväksi parafiiniöljyllä. Öljy on väritöntä, ja se suojaa puuta korostaen samalla sen kauniita syykuvioita, sekä syventäen sävyä. Tuote voidaan vaihtoehtoisesti käsitellä myös värittömällä saunavahalla. Pintakäsittelyt tehdään asennettuihin pintoihin. Öljy ja vaha imeytyvät ponttien rakoihin, vaikka paneelit ovatkin asennettu paikoilleen. Muista suojata huolellisesti ympäröivät pinnat roiskeilta!

Lisätiedot

koko

15x140x2100

materiaali

Haapa

pintakäsittely

lämpökäsitelty

väri

lämpökäsitelty haapa

profiili

STS/3

soveltuu saunaan

kyllä

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi