(03) 3142 4300

ma-pe 7-18 la 9-15

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

Lämpökäsitelty mänty 40X185 mm SHP Lunawood

15,90 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 63071

Kotimainen laadukas Lunawoodin lämpökäsitelty mäntylauta piharakentamiseen tai esimerkiksi saunan lauteeksi. Lunawood Lämpöpuu on luonnollisin menetelmin valmistettu kaunis puumateriaali sisä- ja ulkokäyttöön. Se on ennen kaikkea muotonsa pitävä, lahonkestävä ja myrkytön, ja sen valmistuksessa käytetään vain vesihöyryä ja lämpöä. Lunawood on ekologinen luonnontuote, joka on helppo työstää ja asentaa.

Suosittelemme pintakäsittelyä, riippuen meneekö tuote saunaan, vai ulkokäyttöön. Kysy lisää myyjiltämme.


Laudemateriaalit ja etureunat lajitellaan 3:n sivun lajittelulla, eli kappaleissa sallitaan toisella lappeella oksaa ja työstöjälkeä.

Kuvaus

Kotimaisesta Lunawoodin lämpöpuusta® valmistettu kaunis, kestävä ja ekologinen mäntylauta, jonka valmistuksessa käytetään vain lämpöä ja vesihöyryä, joka tekee tuotteesta myös täysin myrkyttömän. Puun lämpökäsittely parantaa sen lahonkestävyyttä ja tekee siitä mittapysyvän, joten siitä valmistetut rakennelmat pysyvät alkuperäisessä, suorassa muodossaan. Lämpökäsittely tekee Lunawood lämpöpuusta myös kevyen ja pihkattoman.

Luna SHP Profix 3 on tasainen, höyläpintainen  terassilauta, jossa on tehdasvalmiina UV-suojan sisältävä terassiöljy. Öljy helpottaa terassin puhtaanapitoa. Tuote asennetaan Luna Profix 3 -piilokiinnikkeillä sydänpuoli ylöspäin, koolauväli k/k 450 mm. Piilokiinnikkeiden ansiosta terassiin syntyy tasainen 6 mm rako lautojen väliin. Kiinnikkeiden menekki 1,6 kpl/m.

Lisätiedot

koko

40×185

materiaali

lämpömänty

pintakäsittely

lämpökäsitelty

soveltuu saunaan

kyllä

väri

lämpömänty

profiili

SHP

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi