Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18   la 9 – 15

Lämpökäsitelty tervaleppäpaneeli 15X120 mm STS/4

7,66 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 63039
Ale!

Suorareunainen lämpökäsitelty tervaleppäpaneeli 4mm ponttiraolla saunaan, pesuhuoneeseen tai muuhun sisustamiseen. Paneelin hyötyleveys on 110 mm.

menekki= 9,09 m/m²

ovh. n. 90,45 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Suosittelemme käsittelemään tuotteen esimerkiksi parafiiniöljyllä. Öljy on väritöntä ja syventää puun sävyä korostaen samalla puun syykuvioita. Kysy pituusvalikoimastamme myyjiltämme.

Lisätiedot

koko

15×120 mm

materiaali

tervaleppä

pintakäsittely

lämpökäsitelty

väri

lämpöleppä

profiili

STS/4

soveltuu saunaan

kyllä

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi