Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18   la 9 – 15

Haapa laudepuu 40X215X3000 mm PHL liimattu

135,00 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 65066

Leveä ja näyttävä haapalankku pyöristetyllä reunalla esimerkiksi saunan lauteeksi.


Laudemateriaalit ja etureunat lajitellaan 3:n sivun lajittelulla, eli kappaleissa sallitaan toisella lappeella oksaa ja työstöjälkeä.

Kuvaus

Jos olet unelmoinut saunasta, joka on sävymaailmaltaan vaalea ja jonka lauteet ovat ryhdikkään jykevät ja leveät. Tässä on oikea tuote sinulle! Näyttävä laudepuu on valmistettu käsittelemättömästä haavasta. Sen vaalea väri ja pinnan sileys sekä pihkattomuus kutsuu ja suorastaan vaatii koskettamaan, voit löytää itsesi nauttimassa saunan lämmöstä aina kun löydät siihen mahdollisuuden, sillä haavan heikon lämmönjohdon ansiosta se ei kuumene ja tekee lauteilla istumisesta rentouttavaa ja miellyttävää.

Suomalainen kulttuuri ja Suomen talvi saa meidät lämpimään saunaan. Halu panostaa tuohon rentouttavia ja lämpimiä hetkiä tarjoavaan tilaan on suuri. Saunalta toivotaan yhä enemmän laatua, jota haluamme sisätilojenkin pintamateriaalelta. Tämä tuote on laatutuote, johon investoidessasi et varmasti kadu. … Haapa on kaunis ja vaalea puumateriaali sisäkäyttöön, jota on helppo työstää. Mainio vaihtoehto laudelaudaksi, saunan ja pesuhuoneiden penkeiksi tai mihin vain sisustamiseen. Kauniin vaalean, lähes valkoisen, värinsä vuoksi haapalaude on herkkä likaantumaan, minkä takia suosittelemme haapalauteiden käsittelyä värittömällä tai halutun värisellä suojavahalla. Emme kuitenkaan suosittele sen käsittelyä parafiiniöljyllä, sillä se taittaa puun värin keltaiseksi.

Lisätiedot

koko

40x215x3000

materiaali

haapa

pintakäsittely

puuvalmis

väri

haapa

profiili

PHL

soveltuu saunaan

kyllä

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi