Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

Ma-Pe 7-18   La 9-15

Liike SULJETTU 6.12. (Itsenäisyyspäivä)

Lämpökäsitelty haapapaneeli 15X90X2400 mm Dyyni

99,00 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 63164

DYYNI-paneelin profiili on aaltoileva dyyni, joka leikkii tyylikkäästi varjojen ja valaistuksen kanssa, muuttaen muotoaan katselukulmasta riippuen. Esim. tehosteseinäksi, sängyn päädyksi… DYYNI-paneeli on aina kaunis siellä, minne se asennetaan. Paneelit voi asentaa kattoon, tai seinään vaakaan, sekä pystyyn. Paneeli on piilonaulattavissa. Suosittelemme parafiiniöljykäsittelyä.

Menekki: 12,5 m/m²

ovh. n. 103,15 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Haapa on ihanteellinen puulaji lämpökäsittelyyn ja on erittäin suosittu materiaali mm. sauna ja pesuhuonetiloissa. Lämpökäsittelyn ansiosta puun käyttöominaisuudet ja kestävyys paranevat huomattavasti, samalla puu saa kauniin ruskean värin. Lämmönjohtavuus alentuu ja kosteuden- ja lahonkestävyys paranee. Suosittelemme pintakäsittelyyn parafiiniöljyä käyttöiän ja kestävyyden parantamiseksi. Parafiiniöljy parantaa puun ominaisuuksia entisestään ja samalla syventää puun luonnollista väriä. Lämpökäsitellyille tuotteille on ominaista kaunis ruskea väri ja miellyttävä tuoksu.

Lisätiedot

koko

15x90x2400 mm

materiaali

lämpöhaapa

pintakäsittely

lämpökäsitelty

soveltuu saunaan

kyllä

väri

lämpöhaapa

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi. On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi