Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18   la 9 – 15

Tervaleppäpaneeli 15x70x2400 mm STS Kallio

55,65 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 64066

Suosittelemme esim. parafiiniöljykäsittelyä.

6 kpl/pkt

14,4 m/pkt

Riittoisuus: 0,82 m2/pkt

Menekki: 17,54 m/m²

ovh. n. 67,90 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

70 mm leveä Kallio-sarjan tervaleppäpaneeli. Kallio-sarja on Karavan valmistama STS-paneeliperhe. STS Kallio paneeleiden nurkat ovat hennosti pyöritetty lohkeamisen estämiseksi ja paneelit ovat rehellisesti piilonaulattavia. Paneelien naaraspostin alahuuli on höylätty pidemmäksi, jolloin piilonaulaus jää täysin piiloon. Olemme myyneet 70 mm Kalliopaneeleita esimerkiksi saunojen seiniin pystypaneloinnilla. Saunan ja pesuhuoneen katossa 70 mm paneeli korostaa leveämpiä seinämateriaaleja. Valitse saunan seiniin esimerkiksi 120 tai 140 mm paneeli ja paneloi katto tällä kapeammalla tuotteella.

Lisätiedot

koko

15x70x2400

materiaali

tervaleppä

soveltuu saunaan

kyllä

väri

tervaleppä

profiili

STS

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi