Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18   la 9 – 15

Thermo Royal paneeli 18×300 mm STS/3

27,90 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 66040

Modernin suorareunaisen pontin ja 3mm ponttiraon omistava superleveä ja näyttävä Thermo Royal paneeli. Myynti täysin paketein (4 kpl/pkt). Tuotteen pituusvalikoimaa voit tiedustella myynnistämme. Paneelin hyötyleveys on 290 mm.

Menekki: 3,45 m/m²

ovh. n. 96,25 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Haaveiletko tummasta ja lämminsävyisestä saunasta tai tehosteseinästä, joka olisi tehty todella leveästä paneelista, ja joka on pinnaltaan sileä? Nyt haaveisiisi on vastattu. Tällä upella ja näyttävällä paneelilla verhoilet itsellesi katseita kääntävän saunan, pesuhuoneen katon tai vaikkapa tehosteseinän takkahuoneeseen tai muuhun sisätilaan. Sileän pintansa ansiosta paneeli on miellyttävä ihoa vasten esimerkiksi saunassa. Kaunis syykuvio miellyttää silmää ja tuo viihtyvyyttä paikkaan, jossa jokaisen on hyvä olla. 300 mm leveytensä ansiosta paneeli on helppo ja nopea asentaa. Tuote on takuulla katseiden vangitsija ja tuo ryhdikkyyttä tilaan. Tummat paneelipinnat ovat jälleen yleistymässä ja tuovat toivottua tunnelmaa pitkään jatkuneeseen skandinaavisen vaaleaan sisustustyylliimme.

Paneelin pintakäsittelyyn suositellaan väritöntä saunavahaa tai parafiiniöljyä. Parafiiniöljy on kirkasta, ja nostaa puun syykuviot kauniisti esille ja tummentaa puun sävyä entisestään, tehdessään siitä entistäkin eläväisemmän sävyisen. Käsittely on helppoa, se voidaan tehdä valmiiksi asennettuun pintaan siveltimellä.

Tämä leveydellään ja sävyllään valloittava uutuus-paneeli on ensimmäisten joukossa jälleenmyynnissä  Puutoimessa, ja tuote on nähtävillä myymälässämme. Tule ja ihastu, tai pyydä mallipala suoraan postilaatikoon. Osaava henkilökuntamme auttaa teitä mielellään!

Lisätiedot

koko

18×300 mm

materiaali

Apassi

pintakäsittely

lämpökäsitelty

väri

lämpökäsitelty apassi

soveltuu saunaan

kyllä

profiili

STS

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi. On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi